Ring oss
031-684120

Maila oss
info@stromsel.se

Välj en sida

El-installationer

El-installationer

Vi erbjuder flertalet olika tjänster gällande el-installationer till er hem. Ett omfattande säkerhetstänk kring samtliga installationer och arbeten gör att ni kan känna er säkra på att era el-installationer är korrekt utförda. Ströms El använder sig av ID06 för säker identifiering av samtlig personal. Vi har kollektivavtal med elektrikerförbundet. Anläggningen som i sin helhet kommer att utföras av välutbildad personal som kontinuerligt utbildas enligt gällande föreskrifter.

Vi arbetar med allt från dragning av el vid nybyggnationer/renoveringar, bostadsanpassningar, installation av data/nätverk, belysningsteknik vid nedsatt syn och installation av spisvakter. Våra elektriker har lång erfarenhet och ett brett kunnande om elinstallationer och belysning.

Priser privatkunder (inkl moms)
Minimidebitering, 2 timmar med servicebil       1875kr
Pris per timma                                                      650kr
Pris per timma om kund köper eget material   875kr

Ströms Elinstallationer värnar om vår miljö och hoppas att du som kund också gör det. Vi tar alltid med oss avfall och demonterat material och sorterar det enligt gällande regler för elektriskt och elektroniskt avfall. Därför tar vi ut en miljöavgift på 125 kr.

Parkeringskostnader debiteras utan påslag

Självklart arbetar vi med ROT
Kontakta oss gärna om du har frågor eller behöver rådgivning 031-684120 eller info@stromsel.se

Genom att använda detta formulär accepterar du lagring och hantering av dina uppgifter på denna webbplats. Uppgifterna i fråga kommer att användas för att återkoppla till kund/besökare. Personuppgiftspolicy

Kontaktinformation

031-68 41 20
info@stromsel.se