Ring oss
031-684120

Maila oss
info@stromsel.se

Välj en sida

Elinstallationer

Elinstallationer

Vi erbjuder flertalet olika tjänster gällande elinstallationer till kontor, privata hem, fastigheter, industrier och större verksamheter. Ett omfattande säkerhetstänk kring samtliga installationer och arbeten gör att du kan känna dig säker på att dina elinstallationer är korrekt utförda.

Vi arbetar med allt från dragning av el vid nybyggnationer/renoveringar, bostadsanpassningar, installation av data/nätverk, belysningsteknik vid nedsatt syn och installation av spisvakter. Våra elektriker har lång erfarenhet och ett brett kunnande om elinstallationer och belysning.

Kontakta oss gärna om du har frågor eller behöver rådgivning.

Priser privatkunder (inkl moms)
Minimidebitering, 2 timmar med servicebil      1875kr
Pris per timma                                                  650kr
Pris per timma om kund köper eget material   875kr

När vi arbetar så har vi alltid med oss ett rullande lager med de vanligaste materialen som fästmaterial, dosor, kablar mm samt alla verktyg i våra bilar. För denna service debiterar vi 575 kr per tillfälle vi är hos er.

Ströms Elinstallationer värnar om vår miljö och hoppas att du som kund också gör det. Vi tar alltid med oss avfall och demonterat material och sorterar det enligt gällande regler för elektriskt och elektroniskt avfall. Därför tar vi ut en miljöavgift på 125 kr.

Parkeringskostnader debiteras utan påslag.

 

Genom att använda detta formulär accepterar du lagring och hantering av dina uppgifter på denna webbplats. Uppgifterna i fråga kommer att användas för att återkoppla till kund/besökare. Personuppgiftspolicy

Kontaktinformation

031-68 41 20
info@stromsel.se